GBO lanceert de omvorming van uw Excel-files en Pdf-bestanden

GBO cloud on-demand

De meest geautomatiseerde makelaars zijn diegene die meer tijd kunnen besteden aan klantenadvies en hun ontwikkelingsstrategie. Maar wat gedaan als een maatschappij enkel Pdf-bestanden of Excel-files verstuurt ? Dan… transformeert GBO cloud die in uitwisselingskaarten!

De noodzaak om tijd te besparen !

In België versturen 30 maatschappijen hun rekeninguittreksels en termijnkwijtingen via GBO cloud om de verwerking van hun boekhoudkundige gegevens te versnellen. Anderzijds zijn maatschappijen zoals AMMA, Belfius Insurance, BNP Cardif, Levenstak van AG, AIG, HDI, OneLife, enz. nog niet vertrouwd met dit systeem van uitwisselingskaarten.

Deze maatschappijen versturen u Excel- of Pdf-bestanden of stellen deze ter beschikking op hun Extranet. Dit is een positieve eerste stap op weg naar de digitalisering maar het helpt u niet om uw database up to date te houden of uw rekeninguittreksels in een paar klikken te coderen aangezien alles regel per regel handmatig moet ingegeven worden.

Resultaat ? Afhankelijk van de grootte van uw portefeuille verliest u al snel 1 uur tot 1 week per maand met het verzamelen en coderen van uw rekeninguittreksels en termijnkwijtingen in uw beheersoftware.

Alles weten over de uitwisselingskaarten op aanvraag

Na talrijke verzoeken van onze aangesloten makelaars en na een reeks overtuigende tests, lanceert GBO vandaag een nieuwe service « Uitwisselingskaarten op aanvraag » waarbij u alsnog tijd kunt besparen bij maatschappijen die nog niet zijn gedigitaliseerd.

Concreet volstaat het om uw Excel- of Pdf-bestanden te bezorgen via onze Helpdesk met vermelding van de uitwisselingscode die u wenst te gebruiken. Het GBO-team verzorgt vervolgens de conversie van deze bestanden zodat uw data beschikbaar is in uw GBO cloud, in hetzelfde formaat als alle andere maatschappijen die u maandelijks verwerkt via GBO.

Om de voorwaarden van deze nieuwe service te kennen, contacteer ons telefonisch op +32 (0)2 646 11 17 of per mail via helpdesk@gbocloud.be.