Nieuw: Uw rekeninguittreksels van I.B.I.S. via GBO

Assurance incendie IBIS

I.B.I.S. is gespecialiseerd in brand en aanverwante risico’s, zowel eenvoudige als speciale risico’s alsook in het dekken van exploitatieverliezen. Deze verzekeringsmaatschappij is de winnaar van de DECAVI AWARD in 2017,2019 en 2020 voor de niet-levensverzekeringen en brandverzekeringen (mede-eigenaars).

I.B.I.S. verzendt reeds verschillende jaren zijn termijnkwijtingen via de kanalen van GBO-NET. In het nastreven van hun verdere digitalisering en deze van hun makelaars, zal de maatschappij vanaf heden ook de rekeninguittreksels ter beschikking stellen via GBO. Er komt een einde aan de manuele ingaven van de rekeninguittreksels! Het afpunten, in uw beheerspakket, zal vanaf heden door de uitwisselingskaarten gebeuren, om u zodoende nog meer tijd te doen besparen!

U bent reeds klant bij I.B.I.S en ontvangt de termijnkwijtingen? U hoeft verder niets te doen. Uw rekeninguittreksels worden automatisch toegevoegd in uw Inbox.

U bent reeds klant bij I.B.I.S maar ontvangt nog geen uitwisselingskaarten? U dient allereerst een toegang tot de webapplicatie GBO-NET aan te vragen door dit formulier in te vullen. Vervolgens zal de Helpdesk van GBO u verder begeleiden bij de activering van al hetgeen u nodig heeft.