GBO maakt een einde aan de administratieve overbelasting naarmate de feestdagen naderen !

Geven de termijnkwijtingen en surcommissies je meer werk op het einde van het jaar ? GBO wordt jouw persoonlijke assistent voor de feestdagen !

De boekhoudnachtmerrie van het einde van het jaar

Als individu staat het einde van het jaar vaak gelijk aan vrije dagen, familiereünies en kerstinkopen. Als makelaar neemt de administratieve werklast meestal toe met de release in januari, die over het algemeen hoger is en met het toekennen van surcommissies (Rec Rappel Leven, Lopende, Familis, Phoenix en andere )

En wat als we u een leuk cadeau zouden geven ?

Het GBO-team wordt uw beste assistent voor de uitwisselingskaarten van niet-gedigitaliseerde maatschappijen en de surcommissies die niet automatisch in uw boekhouding verschijnen !

Met de On-demand service die afgelopen juni werd gelanceerd, hoeft u ons enkel uw termijnborderellen, speciale commissieborderellen en andere rekeninguittreksels toe te vertrouwen zodat wij deze omvormen naar uitwisselingskaarten. Identiek aan diegene die u nu iedere maand ontvangt van de gedigitaliseerde maatschappijen via uw GBO cloud.

Nood aan tijdsbesparing bij de verwerking van AG (Leven of surcommissies), AMMA, AXA (AXA, Assistance of Healthcare), Belfius Insurance, DELA, BNP, Cardif, Credimo, OneLife, Patronale, VDH, Verheyen, enz. ?

Stuur uw Excel- of Pdf-bestanden per e-mail met vermelding van de uitwisselingscode die u wenst te gebruiken. Het GBO-team verzorgt vervolgens de conversie voor u zodat uw data beschikbaar wordt in uw GBO cloud.

Om meer te weten te komen over de voorwaarden dan deze dienst, kan u ons telefonisch contacteren op +32 (0)2 646 11 17 of per e-mail via helpdesk@gbocloud.be.