Prijs van de makelaar : Schenk uw stem aan GBO cloud !

Vivium Digital Awards

De Vivium Digital Awards keren terug en hebben GBO cloud genomineerd voor De prijs van de makelaar 2022 !

Deze ceremonie beloont op 20 april aanstaande de spelers die bijdragen aan de digitalisering van de verzekeringswereld. Met dit initiatief, stimuleert Vivium de makelaars om verder te digitaliseren en zo de efficiëntie van hun bureau en de klantentevredenheid verder te verhogen.

Voor deze tweede opeenvolgende deelname werd de GBO cloud applicatie door de jury geselecteerd in de categorie ‘Prijs van de makelaar’ samen met 9 andere Belgische Insurtechs. « Het is een mooie erkenning voor al het werk dat de voorbije jaren werd verricht zodat 30 maatschappijen en 750 makelaars samen foutloos kunnen communiceren en tijd besparen dankzij GBO ! », verheugt Nicolas Boulart zich, Head of Operations bij GBO Services.

Naast het aanleveren van boekhoudkundige documenten (PDF’s, Excels) zoals rekeningafschriften, termijnborderellen en fiscale attesten sinds begin 2022, kunnen de makelaars binnenkort ook gebruik maken van een nieuwe module ‘Statistieken’ om de evolutie van hun commissies op te volgen en nog extra tijd besparen door een API (directe verbinding) die de gegevens en documenten automatisch zal versturen naar hun makelaarssoftware.

Stem nu voor GBO cloud !

U gebruikt GBO cloud en u bent ervan overtuigd dat deze applicatie uw stem verdient? U kan stemmen tot 8 april 12u via deze link !

U maakt nog geen gebruik van GBO cloud om tijd te besparen bij uw boekhoudkundige taken (rekeninguittreksels, termijnkwijtingen, boekhoudkundige documenten) en uw financiën te beheren in enkele klikken? Raadpleeg www.gbocloud.be om meer te weten te komen over de aangeboden diensten en de 30 beschikbare maatschappijen.