Een beloning voor GBO Cloud op de Vivium Digital Awards

Vivium Digital Awards

Elk jaar worden de actieve spelers in de digitalisering van de verzekeringswereld in de schijnwerpers geplaatst op de Vivium Digital Awards. Met dit initiatief ondersteunt Vivium makelaars in de ontwikkeling van hun digitalisatie zodoende de efficiëntie van hun kantoor en de klantentevredenheid te verhogen.

Bij de eerste deelname werd GBO Cloud reeds opgenomen in de radar ‘Klantenconnectie en -interactie’. Concreet betekent dit dat GBO Cloud deel uitmaakt van de top 10 oplossingen op de Belgische markt die het werk van de makelaars verlichten en versnellen.

Nicolas Boulart, Head of Operations bij GBO Services, steekt zijn vreugde niet onder stoelen of banken: “Allereerst willen we de jury bedanken voor hun vertrouwen. Hun beslissing is een grote beloning voor het werk dat ons team de afgelopen maanden heeft verzet. Door de overstap naar de cloud krijgen makelaars, in deze gecompliceerde tijden, een betere toegankelijkheid tot onze applicatie, krijgen ze een beter zicht op hun financiële gegevens en wordt er een deur geopend naar nieuwe diensten zoals documentuitwisseling.”

Over GBO cloud

GBO cloud is een platform voor de uitwisseling van financiële gegevens tussen maatschappijen en makelaars. De applicatie maakt het mogelijk om de termijnkwijtingen en rekeninguittreksels van 30 maatschappijen, waarvan bijna de helft in exclusiviteit, te verwerken in de beheersoftware van makelaars voor zowel een standaard, internationale of interne software. GBO cloud wordt ontwikkeld door GBO Services, actief in de digitalisatie van de verzekeringen sinds 1993.