Het versturen van berichten van GBO cloud naar Insusoft nu ook geautomatiseerd

Het versturen van berichten van GBO cloud naar Insusoft nu ook geautomatiseerd 2560 1920 GBO cloud

Davy Vanooteghem( Insusoft) & Nicolas Boulart (GBO cloud)GBO cloud en Insusoft CRM kondigen vandaag de naderende automatische gegevensuitwisseling aan tussen hun softwareprogramma’s. Verzekeringsmakelaars zullen voortaan – zonder enige menselijke manipulatie – de bloc retours van GBO in hun Insusoft CRM zien verschijnen. Dit vermindert aanzienlijk het administratieve werk, zodat ze zich beter kunnen focussen op hun klanten, en nog meer met de lancering van de blocs retour productie (nieuwe zaken, bijvoegsels, enz.) die GBO momenteel ontwikkelt.

Nog minder handmatige manipulaties voor de makelaar

GBO cloud vermindert sinds jaren de tijd die makelaars besteden aan administratieve taken met inachtneming van de wettelijke bepalingen. Voortaan zal het bijwerken van hun database en de opvolging van hun commissies nog sneller en efficiënter verlopen.

Tot op heden moest elke Insusoft CRM makelaar zijn gegevens en documenten van de 30 aangesloten maatschappijen handmatig gaan downloaden, alvorens deze te kunnen opladen in hun software. Vanaf 10 oktober zal de GBO API het mogelijk maken om deze bloc retours automatisch te versturen, zodat de gegevens onmiddellijk in Insusoft worden geïnjecteerd. Een mooie evolutie die het administratieve werk nog meer zal verminderen!

Insusoft CRM, vijfde makelaarspakket verbonden met GBO via API

Na de activatie van de automatische gegevensuitwisseling met de beheerspaketten Brokercloud, Cobra, Sigura en Brokers Star, is Insusoft CRM dus het vijfde beheerspakket dat berichten ontvangt van bij GBO aangesloten maatschappijen. Integraties met AssApp / Verassnet staan ook gepland. Aangezien de applicatie bedoeld is om open en flexibel te zijn voor alle makelaars, zijn er ook automatische uitwisselingen geïnitieerd met makelaars die over hun eigen beheerspakket beschikken.

Een optimaal beheer voor de makelaars

Zodra de API actief is, zullen de betrokken makelaars automatisch hun gegevens en documenten van GBO zien verschijnen op de schermen die gewijd zijn aan bloc retours in hun beheerspakket. Voor de makelaars wiens software niet – of nog niet – is aangesloten op GBO cloud verandert er niets, aangezien zij hun gegevens handmatig kunnen blijven importeren in hun software.

Parallel aan deze ontwikkeling die de uitwisseling automatiseert, blijft de GBO online applicatie een tool voor optimaal makelaarsbeheer. Het biedt essentiële functionaliteiten zoals het beheer van de maatschappijen, een overzicht van de ontvangen bloc retours, aanleveren van de gegevens in Excel of PDF, eenvoudig en centraal beheer van documenten (termijnborderellen, rekeningafschriften), opvolging van uw commissies en nog vele andere functies in ontwikkeling.

Nog niet aangesloten met GBO? Vraag gratis uw demo aan via deze link.

30 compagnies disponibles
 • logo company
 • logo company
 • logo company
 • logo company
 • logo company
 • logo company
 • logo company
 • logo company
 • logo company
 • logo company
 • logo company
 • logo company