Arces nu ook gratis via GBO cloud

Arces nu ook gratis via GBO cloud 1024 432 GBO cloud

Arces verzendt al jaren de rekeninguittreksels naar hun makelaars. De rechtsbijstandsverzekering van de P&V Groep maakt vandaag bekend een nieuwe stap te zetten in de samenwerking met GBO Services. Om de digitalisering en automatisering te stimuleren en ondersteunen wordt de uitwisseling van deze gegevens van 1 juni 2022 financieel ondersteund door Arces voor al hun makelaars.

In de praktijk hebben makelaars die reeds de gegevens ontvangen via GBO niets extra te ondernemen. Voor alle andere makelaars aangesloten bij GBO cloud en die ook interesse hebben om ook de gegevens van Arces te ontvangen, volstaat het om een activeringsverzoek te verzenden via de pagina ‘Beheer van de maatschappijen’ van de GBO-applicatie.

Harry Michel, Manager bij Arces, verklaart: “Al bijna 25 jaar houdt Arces zich bezig met het leveren van hoogwaardige IT-applicaties en data aan zijn makelaars. Het is dan ook een logische stap om de data gratis aan te bieden via de diensten van GBO cloud!

Nicolas Boulart, Head of Operations bij GBO Services, is verheugd met deze vooruitgang: “De makelaars uiten steeds meer hun behoefte aan het versnellen van de digitalisatie en optimalisatie om toegang te krijgen tot de informatie die ze nodig hebben. De door Arces gratis aangeboden gegevens is een volgende stap in deze richting alsook een groot teken van toewijding aan hun makelaars en vertrouwen in onze applicatie!