SWINZ gaat zijn blocs retour aanbieden via GBO cloud

SWINZ gaat zijn blocs retour aanbieden via GBO cloud 2560 1920 GBO cloud

Didier Muréna, SWINZ & Nicolas Boulart, GBO cloud

GBO Services kondigt vandaag de samenwerking aan met de Belgische start-up SWINZ voor de blocs retour. Vanaf vandaag kunnen de verzekeringsmakelaars hun nieuwe SWINZ-zaken ontvangen via de GBO cloud applicatie. In de toekomst worden er nog andere blocs retour ontwikkeld zoals termijnkwijtingen, rekeninguittreksels, bijvoegsels, enz.

SWINZ, de onderschrijver die de makelaardij wil boosten

SWINZ is een alles-in-één verzekering die de essentiële levensbehoeften dekt voor millennials en generatie Z: huurders, burgerlijke aansprakelijkheid, reizen en bijstand, juridische bijstand, mobiliteit en BOB. De Belgische startup, gelanceerd eind 2023, biedt 3 basispakketten aan in de vorm van een maandelijks abonnement dat tussen de 29 en 35 euro kost, afhankelijk van de gezinssituatie (alleenstaand, koppel of als gezin).

SWINZ werkt voor ieder contract met een makelaar en werkt samen met diverse risicodragers zoals AXA, Europ Assistance en Euromex.

Naast innovatieve producten biedt Swinz de digitale tools die makelaars nodig hebben om hun administratief werk te verlichten en zich beter op hun klanten te kunnen focussen. Makelaars kunnen hun nieuwe zaken afsluiten via Insurgate, en vervolgens hun gegevens en PDF-documenten (bijzondere voorwaarden, kwijting/uitnodiging tot betaling) ophalen via GBO cloud. Wanneer er een directe verbinding (via API) aanwezig is tussen GBO cloud en de beheersoftware van de makelaar, worden de blocs retour automatisch ingelezen.

De blocs retour van GBO cloud, een revolutie voor nichemaatschappijen en hun onderschrijvers

850 makelaars maken al gebruik van GBO cloud voor hun financiële blocs retour (termijnkwijtingen, rekeninguittreksels, afrekeningen) van 30 partnermaatschappijen. De nieuwe versie van de applicatie is beschikbaar sinds februari 2024 en maakt de uitwisseling mogelijk van een reeks blocs retour zoals nieuwe zaken, bijvoegsels en verschillende documenten (bijzondere of algemene voorwaarden, vervaldagberichten, productfiches, attesten en certificaten, enz.) De komende maanden zullen ook andere berichten worden ontwikkeld.

Nicolas Boulart, Head of Operations bij GBO Services: “We zijn verheugd dat zo’n innovatieve en dynamische speler als SWINZ de eerste in de sector is die ons zijn vertrouwen schenkt om in te spelen op de digitale behoeften van de makelaarssector! Met onze applicatie zullen makelaars eenvoudig hun gegevens en documenten ontvangen en vervolgens integreren in hun beheersoftware.

Didier Muréna, CEO bij SWINZ: “De filosofie en professionaliteit van GBO Services maken het een partner bij uitstek in ons ecosysteem. In slechts enkele weken hebben we de cirkel van ons fygitale distributiemodel gesloten. Voor elke online afgesloten polis door de klant of met het Insurgate platform door de makelaar, ontvangt deze voor elk van zijn polissen alle informatie en documenten die zijn uitgegeven in GBO cloud of rechtstreeks in zijn makelaarssoftware wanneer hij verbonden is met GBO cloud.

Nog geen SWINZ makelaar of aangesloten bij GBO cloud?

Makelaars die interesse hebben in een samenwerking met SWINZ en de werking van de blocs retour van GBO cloud kunnen zich inschrijven voor een webinar dat plaatsvindt op dinsdag 26 maart om 11u (of 9u30 voor de Franstalige makelaars).

Makelaars die al overtuigd zijn, kunnen hun SWINZ-agentnummer opvragen via de Insurgate applcatie op de applicatie Insurgate (via hun bestaande account of door, indien van toepassing, een nieuw account aan te maken). Het enige wat zij hoeven te doen is de integratie met het SWINZ-product aanvragen, het formulier invullen en ten slotte de aanwezige bemiddelingsovereenkomsten downloaden en ondertekenen. SWINZ rondt vervolgens de aanmaak van het producentennummer af en zorgt voor de activeren van het versturen van blocs retour via GBO cloud.

Ten slotte kunnen de makelaars die interesse hebben in GBO cloud een gratis demo aanvragen via deze link.

30 compagnies disponibles
 • logo company
 • logo company
 • logo company
 • logo company
 • logo company
 • logo company
 • logo company
 • logo company
 • logo company
 • logo company
 • logo company
 • logo company