« De uitwisseling van gegevens en documenten via GBO cloud zorgt voor minder manuele input, minder fouten en verhoogt onze efficiëntie! »

Koen De Doncker

Manager Financial Services & Insurers Accounts bij Vanbreda Risk & Benefits

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar en risicoconsultant in België. Dit makelaarskantoor adviseert bedrijven, publieke en sociale instellingen en ondernemers op het vlak van verzekeringen, risicobeheer en Employee Benefits. In het dagelijks beheer speelt GBO een sleutelrol in de kwaliteit van de automatiseringsdata.

Vanbreda Risk & Benefits maakt al meer dan 30 jaar gebruik van GBO om financiële gegevens via blocs retour te ontvangen. Deze uitwisselingen gebeuren vandaag voor een twintigtal verzekeringsmaatschappijen. En het dataformaat is soms standaard, soms op maat gemaakt om aan de behoeften van hun IT-infrastructuur te voldoen.

Koen De Doncker, Manager Financial Services & Insurers Accounts bij Vanbreda Risk & Benefits, legt uit hoe GBO cloud daarin een strategische rol speelt: « De automatisatie van onze processen is één van de topprioriteiten van ons kantoor. De uitwisseling van gegevens en documenten via GBO cloud zorgt voor minder manuele input, minder fouten en verhoogt onze efficiëntie! Bovendien kunnen we ook altijd rekenen op de snelle en correcte service van het GBO-team! »

Vanbreda Risk & Benefits ontvangt ook boekhoudkundige documenten (termijnborderellen en rekeningafschriften) van de maatschappijen die ze via GBO cloud versturen. En de makelaar doet beroep op de service ‘Conversies op aanvraag’ om termijnkwijtingen en rekeninguittreksels in Excel om te zetten naar bloc retours formaat. Tijdwinst en dus extra efficiëntie!

« GBO cloud is een uniek loket dat gegevens en documenten verzamelt voor verzekeringsmakelaars! »
Justin Stroo
« Een topapplicatie en service voor 25 van onze klantmakelaars »
Pascal Matthys
« Al 30 jaar besparen we aanzienlijk veel tijd dankzij GBO cloud! »
Elise Van Praet en Lucia Devos